Bewindvoering in Eindhoven

Argus Bewindvoering verricht bewindvoering in Eindhoven voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Dit doen wij al vanaf 1998 waardoor we de juiste contacten hebben bij de juiste lokale organisaties en instellingen. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Lunet Zorg, Welzijn Eindhoven, SVVE De Landrijt en GGzE. Dankzij onze jarenlange ervaring, creëren wij snel een stabiele basis voor een gezond financieel huishouden.

Iedere mens en situatie is uniek. Daarom leveren wij maatwerk op een betrouwbare, sociale en professionele wijze. Meer informatie over onze werkwijze treft u hier aan.

Bent u een zorgverlener? Klik dan hier voor meer informatie.

Heeft u een vraag? Vult u dan a.u.b. het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Sedert ruim drie jaar werkt WBC Stratum te Eindhoven samen met Argus Bewind. De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid. Ook onze cliënten zijn zeer tevreden over de deskundige en adequate wijze waarop de financiële zaken worden geregeld. Wij hopen nog lang zaken met uw kantoor te doen″ aldus Marion Donkers en Susanne Buvelot, WBC Stratum te Eindhoven.

Argus Bewindvoering is
erkend lid van de:


Logo BPBI